Wat ik je kan bieden…

Ik kan je helpen om je zelf te helpen

Je bewust te worden van de mogelijkheden om tot oplossingen te komen.

Waardoor je op een andere manier naar ‘dezelfde situatie’ kunt kijken en ervoor kan kiezen er vanaf nu anders mee om te gaan. Deze nieuwe inzichten creëren mogelijkheden voor jezelf en de mensen om je heen.

Door met je in gesprek te gaan en goed te luisteren, kan ik licht werpen op gedachten en patronen die tot nu toe voor jou onder belicht waren.

Dat kan heel verhelderend werken.

De oplossing die je zoekt is te vinden in je Zelf.

Luisterend naar ‘Jouw Bron’ zal je leren te vertrouwen op je innerlijke stem.

Soms heb je hulp nodig bij;

Het verwerken van verlies, dat kan bij overlijden van een dierbare maar ook verlies van je baan of de opleiding die je graag wilde doen. 

Het kan zijn dat je in die situatie bent gekomen door een burnout of Stress, wat weer schuldgevoelens teweeg kan brengen of faalangst.

Misschien heeft het er mee te maken dat je het lastig vind om grenzen te stellen of duidelijk te zijn naar je collega’s of leiding gevende. Waar je dan weer schaamte gevoelens door ervaart. Waardoor je graag weer wat zelfvertrouwen wil opbouwen.

Je wil graag leren assertiever te zijn en beter voor jezelf kunnen opkomen.

Het is ook mogelijk dat je kinderen hebt waar het allemaal minder vanzelf gaat.   Soms is het fijn om daar met iemand over te praten die net iets meer weet dan de buurvrouw. 

Ook als je zomaar nieuwsgierig bent naar je zelf en wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling of met vragen speelt over de zin van het leven.

Je bent van harte welkom.

Tot Ziens in mijn praktijk.

Bel 0633843543 of mail  bien.sterker@gmail.com gerust voor meer informatie.

20160104_141755

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *