Luisteren naar je Bron
transformatie spel

Het Transformatie Spel is een lichtvoetig spel om je bewust te worden van je onbewuste. Wat houdt jou op dit moment in je leven bezig? Op een speelse manier, krijg je helder welke overtuigingen je motiveren en welke je belemmeren. 

Het lijkt een beetje op een gezelschapsspel zoals monopolie of ganzenborden. Maar het is véél meer dan dat…het gaat over jouw levenspad op dit moment. Voordat het spel begint is er een moment van rust en een visualisatie die ruimte geeft om je eigen doel of thema te formuleren.

Tijdens het spel kun je verwachten inzichten te krijgen die je kunnen helpen een gewoonte of gedrag van jezelf te begrijpen. Soms komen die op een hele directe manier naar voren, soms symbolisch. Laat het toe en tot je komen.
Vervolgens kun je kiezen om dat inzicht te gebruiken om je gewoonte, gedrag of situatie te veranderen en te transformeren.

De helderheid van het antwoord hangt af van de manier waarop je je doel of vraag hebt gesteld:

Wordt je bewust van je onbewuste

transformatie spel
Transformatie spel

Het resultaat

Ná het spelen van dit spel zul je jezelf, je gedrag en je gewoonten beter te begrijpen. Met name komen diep gewortelde overtuigingen aan het licht. Ook overtuigingen die jou ooit geholpen hebben, maar nu niet meer bij jou passen. Daar is een ‘open geest’ en moed voor nodig.

Praktisch

Aantal deelnemers
Het Transformatie Spel kan gespeeld worden met  3 of 4 personen. Ik zelf ben de begeleider van het spel en zorg ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om de spel regels, de voortgang en diepgang van het spel.

Spelduur 

2 dagdelen van 10 tot 14 uur

Jouw investering

  •  1 dagdeel 4 uur, € 85,- p.p.
  • 2 dagdelen 8 uur, € 150,- p.p.

 

  • Het kan worden gespeeld in mijn praktijkruimte, zonder extra kosten.
  • Wil je liever het spel in je eigen omgeving spelen? 
    Dat kan dat natuurlijk ook, dan worden standaard reiskosten en reistijd vanaf 30Min.  in rekening gebracht.

In mijn praktijk is dit altijd inclusief koffie, thee en wat lekkers in mijn praktijk. Evt. lunch van half uur is voor eigen rekening.
Data om het transformatie spel te spelen worden zo goed mogelijk in overleg met elkaar gemaakt.

Heb je andere wensen?
Het spel kan ook op maat gespeeld worden, in dat geval maak ik een offerte voor je. Neem contact op om jouw wensen te bespreken.

ervaringen van anderen

Contactgegevens

Bien Sterker
Luisteren naar je Bron
06 33 843 543
bien.sterker@gmail.com

KvK-nummer: 58740414

Aangesloten bij o.a.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Social media

Open chat
Kan ik iets voor je doen?
Stuur een berichtje voor informatie