WIBO

Wie is die Jacobien Sterker eigenlijk?
Ik ken haar al > 40 jaar en zij is geboren met een luisterend oor. Haar kracht zit m er in dat je je erg welkom voelt en zij in staat is om je op een hele comfortabele manier te begeleiden naar jezelf. Dat voelt erg fijn want dat ben jij. Je krijgt van Bien een heel warm gevoel en veel positiviteit en juist dat is verdraaid fijn in een periode waarin het leven net even tegen zit.

Indien je dit leest en zoekende bent…twijfel dan niet maar maak gewoon gewoon een afspraak, je voelt je er beter door, zeker weten.
Groet, Wibo 

Jolanda  Net een van je video‘s terug gekeken en wat een mooie video! Veel herkenningspunten van dingen die ik in mijn eigen groei ook ervaren hebt. En… wat heb je toch een fijne stem en wat leg je dingen fijn en goed uit. Top!

Gryteke Bien is van vele markten thuis. Doordat ze meerdere studies heeft gevolgd en mensen goed kan inschatten, kan Bien de voor jou juiste therapie aanbieden. Bien werkt zeer intuïtief, maar vervolgens komt ze tot de kern van het probleem. Samen kun je hiermee aan de slag d.m.v. verhelderende gesprekken.(gesprekstherapie) of het transformatie spel.

Guido Langendorff  Bien heeft een goed gevoel bij wat je wel of niet wilt vertellen. Ik voelde me daardoor op mijn gemak wetende dat er iemand meeluistert naar wat je zegt maar ook hoe je het zegt. Met groot geduld laat ze je door het proces gaan van de eerste keer voor de camera tor het eind resultaat. Bien, gaan we zeker nog een keer doen!
 
Iris Bäppler Bien is een coach die je ziet. Zij stelt zich open voor je en op een invoelende manier krijg je een reactie. Zij straalt rust uit en kracht. Dat geeft vertrouwen. Dank je wel voor je ondersteuning.

Manny De Aroma Touch heeft me erg goed gedaan! De zachte, repeterende aanrakingen in combinatie met de geuren zijn een weldaad voor lichaam en geest. Dank je wel, Bien. Zeker mee doorgaan!

Anita Ik heb het als zeer ontspannend en verkwikkend ervaren. Bien weet dit op een super fijne en zachte manier te doen. Een aanrader!!!
 
Jacqueline Vanmiddag een heerlijke behandeling gekregen. Ik geniet nog lekker na. Ik kan het iedereen aanraden.  
 
Diana Van de week heb ik mij heerlijk laten verwennen door Bien. Een bijzondere massage met verschillende geurende oliën. Ik vond het heerlijk.
Bien zorgt ook dat je je prettig voelt, let daar echt heel goed op.
Een fijn vertroetelmoment!
 
Karin Vanmorgen een heerlijke ontspannende Aroma Touch behandeling ervaren. Vandaag helemaal Zen.
 
Gredy Vandaag heb ik ook deze (voor mij nieuwe) behandeling mogen ervaren. Heerlijk rustgevend en ontspannend! Leuk om te horen hoeveel plezier jij er in hebt om dit te doen en weer bij te leren.
 
Yolanda Dank je wel lieve Bien, ik geniet nog na van de heerlijke Aroma Touch behandeling. Het was heerlijk!!
De zachte, warme aandacht die je geeft kan ik iedereen aanraden. 
 
Suzan Ik ben vanmorgen voor het eerst bij Bien geweest voor de Aroma Touch behandeling…Hmmmm, wat was dat lekker!

De werking van de druppeltjes gaat vast nog steeds door, want de geuren ruik ik nog steeds.Bien creëert een fijne, warme sfeer waarin je helemaal op je gemak bent. Het verschil tussen ‘voor en na’ was goed meetbaar! Een echte aanrader!

Gerreke De afgelopen weken waren voor mij behoorlijk druk, veel nieuwe uitdagingen op mijn pad en veel beweging. Dat hoort er allemaal bij, maar is soms best intensief. Hoe HEERLIJK is het dan om even alle spanning los te mogen laten! Ik heb een Aroma Touch behandeling van Bien mogen ontvangen, waarbij letterlijk alle spanning in mijn lijf en hoofd weg vloeiden met Bien’s warme handen. Bien heeft een hele prettig aanraking, warm en liefdevol. Je waant je even helemaal in de wolken, met de heerlijkste geuren om je heen. En heb daarna als een baby geslapen.
Ik kan een behandeling van Bien van harte aanbevelen!

Esther Gisteren heb ik een Aroma Touch mogen ondergaan. Een hele prettige en rustgevende ervaring. En achteraf voelde ik me ontspannen en energiek. Kortom, een aanrader. Dank je voor deze fijne ervaring Bien!

Yolanda Ik ben vanmorgen voor het eerst bij Bien geweest voor de Aroma Touch behandeling…Mmmm, wat was dat lekker! De werking van de druppeltjes gaat vast nog steeds door, want de geuren ruik ik nog steeds. Bien creëert een fijne, warme sfeer waarin je helemaal op je gemak bent. Het verschil tussen ‘voor en na’ was goed meetbaar! Een echte aanrader!

Jolanda  Vorige week een hele fijne Aroma Touch behandeling gehad. Door middel van diverse geuren en massage kon ik heerlijk ontspannen tot een diep niveau. Heel mooi om te ervaren hoe je lichaam en gevoel zo verschillend kan reageren op de diverse oliën. Ook heb ik het erg fijn en enorm leerzaam ervaren om deze ervaringen naderhand met Bien door te kunnen spreken.      Erg leerzaam. Aroma Touch, absoluut een aanrader! ????????

Yvonne  Een weldaad voor lichaam en geest. Zachte liefdevolle en tedere aanraking voor het lichaam door
Bien!! Gun jezelf deze heerlijk ontspannen behandeling! Een aanrader!

Open chat
Kan ik iets voor je doen?
Hallo, hoe kan ik je helpen om jou dag beter te maken?