https://embed.email-provider.nl/e/zsuv2y0sdb-tsvp5uiue4.js
Luisteren naar je Bron

Disclaimer

 

Algemeen

“Bien Sterker – Luisteren naar je Bron” (verder: Bien Sterker) is ingeschreven bij de KvK onder nummer 5874014.

Bien Sterker verleent hierbij toegang tot de website https://www.biensterker-luisterennaarjebron.nl/en publiceert hier teksten en andere zaken op die door Bien Sterker en derden zijn aangeleverd. Bien Sterker mag op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen. Alle prijzen op deze website worden genoemd inclusief BTW voor particulieren. Voor ZZP’ers en bedrijven gelden andere tarieven.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Bien Sterker geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie, en in het bijzonder alle prijzen, op de website zijn onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Garanties

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en er kunnen geen garanties gegeven worden. Bien Sterker levert haar diensten naar best inzicht en vermogen, waarbij sprake is van een inspanningsverplichting. De resultaten van de diensten van Bien Sterker kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Bien Sterker is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van activiteiten die worden ondernomen naar aanleiding van informatie op deze website.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bien Sterker informatie en/of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom liggen bij Bien Sterker.

Mocht je iets willen gebruiken van de website; neem dan contact met me op om hierover te overleggen via bien.sterker@gmail.com.

Open chat
Kan ik iets voor je doen?
Hallo, hoe kan ik je helpen om jou dag beter te maken?