Bien Sterker coach
therapiepraktijk zeewolde

Mijn naam is Bien Sterker en ik ben gepassioneerd Psychosociaal Therapeut en Coach en mijmeraar.
Ik ben gevestigd in Zeewolde (Flevoland). Mijn passie is in gesprek gaan mét en mij verbinden met ‘de ander’.

Geboren op Jachthaven ‘De Knar’ in Harderwijk en daar mijn jeugd te hebben doorgebracht, heeft mij ongetwijfeld gevormd tot wie ik nu ben. Op de jachthaven die mijn ouders hebben opgericht in de jaren ’50, heb ik mij altijd thuis gevoeld.
Voor de kinderen op school, was het alsof ik van andere planeet kwam. Zij begrepen mij niet en andersom idem dito. 

Wat fijn was het toen ik op mijn 16e niet meer leerplichtig was en ik naar Texel verhuisde om daar als windsurf-instructrice aan de slag te gaan. Vervolgens heb ik ook in Harderwijk, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië gewoond en gewerkt.
Daar heb ik hele verschillende soorten levens geleid en enorm veel mensenkennis opgedaan. Mensenkennis waar ik nu in mijn praktijk dankbaar gebruik van maak. 

Varen en bij het water zijn een rode draad in mijn leven.
bien sterker therapeut
Diploma PSBK gehaald.

Opleiding

Sinds 2012 ben ik pas begonnen met studeren. De HBO-studie Psychosociaal Werk bij de Academie voor Integrale Mens Wetenschappen (SPSO). 

Deze opleiding duurde 4 jaar, met mijn scriptie erbij om af te studeren in totaal 6 jaar.
Veel geleerd en vooral veel bevestiging gekregen, dat ik niet zo dom was zoals men mij had willen doen geloven.

Deze opleiding ben ik gaan doen omdat steeds meer mensen met mij in gesprek gingen en daar baat bij bleken te hebben. Omdat ik de verantwoording voelde voor mijn bijdrage, heb ik toen besloten om ervoor te gaan leren. Zodat ik mensen niet van de regen in de drup, zou helpen. 

Voordat ik aan de studie begon, was ik er niet zeker van of ik dat wel zou kunnen. 
Daarom ben ik eerst gaan leren voor mijn vaarbewijs 1 en 2 (2 is inclusief kustnavigatie en Internationaal erkend). Dat was appeltje eitje…
Ik dacht als ik dat kan halen, kan ik misschien ook wel een studie op HBO-niveau volgen. Uiteindelijk ben ik met een 8 gemiddeld afgestudeerd. Waar ik zeer tevreden mee ben.

Praktijk in Zeewolde (Flevoland)

Ondertussen kreeg ik al steeds meer cliënten, die ook vroegen om een factuur. Zo is mijn praktijk in het leven geroepen.

Om het voor cliënten mogelijk te maken hun behandeling (deels) vergoed te kunnen krijgen via de aanvullende zorgverzekering, ben ik weer 1 jaar extra gaan studeren, PsychoSociale Basis Kennis. 

Zodoende kon ik mij aansluiten bij de beroepsvereniging Landelijke vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) en de beroepsvereniging voor Complementair Aanvullend Therapeuten (CAT).

Door lid te zijn van een beroepsvereniging wordt ik beoordeeld door professionals, zodat de kwaliteit van mijn kunde als therapeut gewaarborgd is. Een voorwaarde om lid te kunnen zijn, is dat ik mij blijf bijscholen. 

therapeut Bien Sterker
Praktijk ruimte bien Sterker
ervaringen van anderen

Contactgegevens

Contactgegevens

Bien Sterker
Luisteren naar je Bron
06 33 843 543
bien.sterker@gmail.com

KvK-nummer: 58740414
BTW-id: NL002147757B32
AGB Praktijk: 90076**
AGB Persoonlijk: 901086**
RBCZ: 200469R
LVPW Lid: 1004

Aangesloten bij o.a.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Social media

Open chat
Kan ik iets voor je doen?
Hallo, hoe kan ik je helpen om jou dag beter te maken?